Testimonials
Excellent! My ordered Opposition Breaking the Silence CD shipped in less than 24 hrs after order. Got to me in the US in 7 days. What more could you ask for?
Henry Meyer (USA)
 
 
Testimonials
Excellent! My ordered Opposition Breaking the Silence CD shipped in less than 24 hrs after order. Got to me in the US in 7 days. What more could you ask for?
Henry Meyer (USA)
 
Products By Alphabet

Moke - Shorland

Moke - Shorland

Model: CD
Beschikbaarheid: OP VOORRAAD
Prijs: € 9,50 (EUR)
Aantal:  
   - of toevoegen aan -   

 

CD: 117929
RELEASED: 2007
LABEL: PIAS

01. This Plan
02. Last Chance
03. Emigration Song
04. Here Comes The Summer
05. Rule The World
06. The Long Way
07. We''ll Dance
08. Only One I Had
09. The Song That You Sing
10. Bygone

â??F***ing smashing tunes', deze uitspraak van Paul Weller siert het debuutalbum van Moke. Een betere start kan het Amsterdamse vijftal zich eigenlijk niet wensen. Het verhaal over hoe de band met de â??Modfather' in contact is gekomen hebben we inmiddels via diverse media allemaal wel zo'n beetje meegekregen. Laten we het dus maar hebben over de muziek op Shorland. Deze is strak, scherp en energiek. De plaat opent met rockers als This Plan en de single Last Chance. Als je die twee nummers gehood hebt, weet je meteen dat de rest van het album net zo goed moet zijn. Dat kan bijna niet anders. En inderdaad, de rest van het album ïs net zo goed. Zanger Felix Maginn en zijn mannen zijn erin geslaagd om de band een sound van internationale allure mee te geven. Het resultaat is rock van het hoogste niveau. Rode draad door het album is Maginns Noord-Ierse achtergrond. Vrijwel het gehele album verwijst naar de al tientallen jaren durende moeilijkheden tussen protestanten en katholieken. Toch krijg je door de enorme positieve sound op Shorland niet snel het idee dat je zit te luisteren naar een band met een heftige boodschap. En dat is nu juist zo knap aan het hele album. Shorland is zo'n plaat die bij iedere luisterbeurt alleen maar beter wordt. Weller heeft gewoon gelijk.

Influences / Similar Artists:
Interpol, The Editors, Echo & The Bunnymen, Oasis

 

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht            Goed

Voer onderstaande code in:Klanten die dit artikel kochten, kochten ook